Azi:
www.abcdinfo.ro
 prima pagina    inscrie un site    modifica un site    ajutor/faq    contact

Categorii » Sanatate si frumusete » Medicamente, echipamente medicale » Echipamente medicale si aparatura
Aparatura medicala si echipamente folosite in domeniul medical.
      

Aparat fizioterapie
EcoMedical importa si distribuie o gama larga de aparatura din domeniul medical: aparatura medicala pentru spitale, clinici si cabinete medicale de specialitate sau de medicina de familie, instrumentar medical, mobilier medical, consumabile medicale.
www.ecomedical.ro
categoria: »Sanatate si frumusete»Medicamente, echipamente medicale»Echipamente medicale si aparatura
vizite: 0

inscris la: 04-May-2016raportare link nefunctional

Aparatura medicala, electrocardiografe, defibrilatoare, monitoare pacient
TOTALMED - companie 100 % romaneasca, importatori de aparatura medicala, instrumentar si consumabile, PRODUCATORI de mobilier medical. Suntem localizati in BRASOV si ne desfasuram activitatea in toata tara.
www.total-med.ro
categoria: »Sanatate si frumusete»Medicamente, echipamente medicale»Echipamente medicale si aparatura
vizite: 0

inscris la: 19-Sep-2014raportare link nefunctional

LineMed - Aparatura medicala si produse pentru ingrijire la domiciliu
LineMed.ro - magazin online ce comercializeaza aparatura medicala si produse pentru ingrijire la domiciliu.Acordam o deosebita importanta sanatatii si dorim ca in fiecare casa sa existe produsele necesare mentinerii si imbunatatirii acesteia. Am selectat cu atentie gama de produse pentru un stil de viata sanatos si echilibrat pentru orice familie. Va oferim o gama diversificata de produse de care poate beneficia intreaga familie in functie de necesitati si resurse: aerosoli nebulizatoare, cantare analizoare corporale, umidificatoare dezumidificatoare, electrostimulatoare, produse pentru incontinenta, glucometre, pedometre, tensiometre, termometre digitale si cu infrarosu, produse de ingrijire, de masaj si recuperare, de testare, sisteme de siguranta si monitorizare pentru copii, perne electrice, produse pentru alaptare, cutii pentru medicamente, accesorii aparatura medicala etc.Distribuim produse apartinand unor brand-uri renumite pentru siguranta, protectie si calitate: Omron, Hartmann, Philips Avent, Nuvita, NordItalia, Bioclin, Bioland, MicroLife, Achtung, CleverChek, Boso, Fora, Healthy Line, Joycare etc. Livrarea se face pe tot teritoriul tarii la un cost unic de transport, iar produsele distribuite sunt insotite de certificat de garantie si manual de utilizare in limba romana.www.LineMed.ro - Prima destinatie in alegerea aparaturii medicale si a produselor pentru ingrijire la domiciliu
www.linemed.ro
categoria: »Sanatate si frumusete»Medicamente, echipamente medicale»Echipamente medicale si aparatura
vizite: 0

inscris la: 17-Feb-2012raportare link nefunctional

Expertul dumneavoastra in aparatura si instrumental medical
Distribuim echipamente medicale oftalmologice, aparatura medicala, echipamente medicale si instrumentar chirurgical, biomicroscoape, lensmetre, perimetre computerizate, combine oftalmologice, autorefractometre, mobilier medical.
www.expertmed.eu
categoria: »Sanatate si frumusete»Medicamente, echipamente medicale»Echipamente medicale si aparatura
vizite: 0

inscris la: 13-Oct-2011raportare link nefunctional

 <  1  > 

 

|  linkuri interne  |  legatura catre noi  |  termeni si conditii  |  confidentialitate  |  publicitate pe site  |  despre noi  |  memoreaza acest site  |
SEO by Perseus