Azi:
www.abcdinfo.ro
 prima pagina    inscrie un site    modifica un site    ajutor/faq    contact

Categorii » Sport » Sporturi individuale si de echipa » Arte martiale
Arte martiale (karate, full contact, K1, etc.)
      

Cursuri Karate - Liviu Badescu
Federatia Romana de Karate si Aiki Goshin-Do (FRKAG) a fost fondata in anul 2001 si este reprezentata in calitate de presedinte de Shihan Liviu Badescu. Divizia de Karate Goshin-Do se ocupa cu studiul Karate-do-ului.
www.karategoshindo.com
categoria: »Sport»Sporturi individuale si de echipa»Arte martiale
vizite: 0

inscris la: 23-Jun-2014raportare link nefunctional

Karateka.ro
Comunitate a iubitorilor de arte martiale. Revista de arte martiale - articole despre: competitii, mari maestri, celebritati, stagii, tehnici de lupta, antrenamente, filozofie, interviuri. Ai o stire sau un anunt de dat? Posteaza acum in Karateka.ro! Ai urcat din nou pe podium? Vrem sa te vedem si noi! Ai scris un articol despre stilul tau? Poate sunt si altii interesati sa afle. Ai acum posibilitatea sa publici un articol, anunt sau stire cu doar cateva click-uri.
www.karateka.ro
categoria: »Sport»Sporturi individuale si de echipa»Arte martiale
vizite: 0

inscris la: 29-Aug-2012raportare link nefunctional

Karate Kyokushin Sibiu
Terrasportika Sibiu este un club sportiv de karate kyokushin traditional ce ofera cursuri de arte martiale si autoaparare pentru toate categoriile de varsta, pentru incepatori, avansati si performanta. Cursurile au ca scop imbunatatirea conditiei fizice, dezvoltarea unui corp armonios, sanatos, dezvoltarea unui spirit si unui moral puternic, dezvoltarea curajului si a increderii in sine, atentie sporita. Alte cursuri desfasurate in cadrul clubului: Tae Bo, Tai Chi, Stretching, Step Aerobic, Pilates, exercitii fizice.
terrasportika.ro
categoria: »Sport»Sporturi individuale si de echipa»Arte martiale
vizite: 0

inscris la: 02-Jul-2012raportare link nefunctional

Arte Martiale
Cauti o sala de arte martiale mixte Cauti cursuri de autoaparare pentru fete Vrei sa iei lectii de arte martialeSuntem o academie de arte martiale creata cu scopu de a descoperi si forma sportivi si luptatori care sa reprezinte academia la competitii nationale si internationale cat si tara noastra la competitiile europene sau mondiale la toate categoriile atat baieti cat si fete, insa si decat pentru intretinere si miscare.
www.artemartialebucuresti.ro
categoria: »Sport»Sporturi individuale si de echipa»Arte martiale
vizite: 0

inscris la: 02-Feb-2012raportare link nefunctional

 <  1  > 

 

|  linkuri interne  |  legatura catre noi  |  termeni si conditii  |  confidentialitate  |  publicitate pe site  |  despre noi  |  memoreaza acest site  |
SEO by Perseus