Azi:
www.abcdinfo.ro
 prima pagina    inscrie un site    modifica un site    ajutor/faq    contact

Categorii » Sport » Sporturi individuale si de echipa » Sporturi acvatice
Sporturi acvatice si alte manifestari pe apa.
      

Catamarane demontabile
Cea mai inedita oferta pentru barci cu vele si catamarane o gasesti pe site-ul catamarane-demontabile.ro. Daca iti doresti o barca cu vele, oferta noastra pentru catamarane demontabile produse de Grabner in Austria este cea mai buna varianta pentru distractia pe apa in concediile tale.
www.catamarane-demontabile.ro
categoria: »Sport»Sporturi individuale si de echipa»Sporturi acvatice
vizite: 3

inscris la: 29-Jan-2012raportare link nefunctional

Echipament sportiv
WWW.XSPORT.RO este singurul magazin online din Romania care pune la dispozitia pasionatilor de sporturi acvatice o gama variata de produse tematice. Suntem importatori directi pentru HEAD Swimming , MARES, SCUBAPRO, AQUALUNG, CAMARO, COLTRI, SUUNTO si multi altii. Poti descoperi alaturi de scoala noastra de scufundari tainele florei si faunei subacvatice sau inotul de mare performanta.
www.xsport.ro
categoria: »Sport»Sporturi individuale si de echipa»Sporturi acvatice
vizite: 0

inscris la: 10-Feb-2014raportare link nefunctional

Curs scufundari
Daca sunteti in cautarea unei experiente senzationale si ruperea de cotidian, va invitam sa urmati un curs de scufundari alaturi de scoala noastra de scufundari. Este o noua experienta care va va deschide o lume noua, o lume a pasionatilor de flora si fauna marina, de excursiile de scufundare si a vacantelor de neuitat in diferite colturi ale lumii.Acum poti invata si in Romania sa practici scufundari alaturi de profesionistii de la CENTRUL DE SCAFANDRI SCUBADIVER.RO brevetati international de Asociatia Nationala a Instructorilor Americani (N.A.U.I.) si Scuba Schools International ( SSI ).
www.scubadiver.ro
categoria: »Sport»Sporturi individuale si de echipa»Sporturi acvatice
vizite: 0

inscris la: 10-Feb-2014raportare link nefunctional

 <  1  > 

 

|  linkuri interne  |  legatura catre noi  |  termeni si conditii  |  confidentialitate  |  publicitate pe site  |  despre noi  |  memoreaza acest site  |
SEO by Perseus