Azi:
www.abcdinfo.ro
 prima pagina    inscrie un site    modifica un site    ajutor/faq    contact

Categorii » Casa si gradina » Dormitoare » Mobila dormitor
Mobila dormitor.
      

Magazin MOBILA BRW-mobilier de bucatarie,mobiler de living,dormitoare,camere de
Societatea comerciala GENAROM SRL este o societate comerciala cu capital integral romanesc, avand ca domeniu principal de activitate comertul en-detail si en-gross cu mobila din import, produsa de firma BLACK RED WHITE - Polonia www.brw.com.plMagazinele de prezentare si desfacere proprii se afla in orasele, Ramnicu Valcea, Craiova si Slatina , unde pe suprafete semnificative sunt expuse produsele producatorului polonez.Mobila marca BLACK RED WHITE acopera o gama variata de modele, are o calitate deosebita si poate satisface orice pretentie venita din partea clientilor. Acest lucru face ca mobila marca BLACK RED WHITe sa faca fata din toate punctele de vedere atat calitativ cat si estetic oricarei amenajarii interioare de orice natura avand in vedere si adaptabilitatea la orice spatiu interior.Cu mobila marca BLACK RED WHITE puteti realiza cele mai practice conceptii de compartimentare a spatiilor, aceasta are posibilitate de modularizare, putand fii asamblata in diferite moduri astfel incat sa se plieze perfect la orice idee de amenajare interioara, fiind foarte calitativa, eleganta, simpla ,eliminand in totalitate aspectul de artificial.Suntem convinsi ca ideile ce sunt prezentate aici va vor ajuta sa va realizati visul cu privire la modul cel mai practic de depozitare si compartimentare a locuintei sau a biroului dvs.V asteptm cu drag in magazinele noastre de prezentare unde veti cunoaste indeaproape produsele si sistemele BLACK RED WHITE.In permanenta alaturi de clientii sai, firma asigura consultanta pentru realizarea amenajarilor interioare, oferind totodata gratuitate pentru transportul si montajul mobilei achizitionate de persoanele fizice pe raza oraselor de resedinta.Pentru clientii persoane juridice interesate de comercializarea mobilierului BLACK RED WHITEE, SC GENAROM SRL poate furniza in regim en-gross produsele producatorului polonez, in limita unei anumite arii geografice, conform contractelor de vanzare-cumparare. Prin intermediul magazinului online www.magazinmobilabrw.ro va oferim o experienta de cumparaturi placuta si sigura. Facem tot posibilul sa beneficiati de un excelent serviciu de Relatii cu Clientii protejandu-va intimitatea si oferindu-va informatii complete si permanent actualizate.ECHIPA DE VANZARI este alcatuita in exclusivitate din tineri de 21-30 ani ce au fost excelent pregatiti de experti in domeniu. Aceste calitati dobandite precum si implicarea personala au facut din acestia o echipa extraordinara cu rezultate de exceptie.
www.magazinmobilabrw.ro
categoria: »Casa si gradina»Dormitoare»Mobila dormitor
vizite: 1

inscris la: 24-Oct-2010raportare link nefunctional

Expertul tau in Mobilier la Comanda
Mobilierul la comanda pune In valoare spatiul casei tale si ofera confort, fiind realizat in functie de nevoile tale zilnice si de felul in care interactionezi cu spatiul. Cuvantul de ordine al mobilierului nostru este functionalitatea.
www.fronte.ro
categoria: »Casa si gradina»Dormitoare»Mobila dormitor
vizite: 0

inscris la: 25-Feb-2016raportare link nefunctional

mobilier dormitor
Mobila la comanda - Peste 5000 de articole de mobila si mobilier, canapele, paturi, sifoniere, dar si chiuvete, seminee si alte produse pentru casa (dormitoare, bucatarii si livinguri).
www.vreaumobila.ro
categoria: »Casa si gradina»Dormitoare»Mobila dormitor
vizite: 0

inscris la: 10-Feb-2013raportare link nefunctional

Mobila la comanda in Bucuresti si in tara
Mobila la comanda asa cum vrei. Asiguram masuratori, proiect 3D, executie, transport, montaj. Mobilier la comanda pe gustul tau! Viziteaza-ne pe www.mobilacristian.ro si afla mai multe detalii!
www.mobilacristian.ro
categoria: »Casa si gradina»Dormitoare»Mobila dormitor
vizite: 0

inscris la: 07-Jun-2012raportare link nefunctional

 <  1  > 

 

|  linkuri interne  |  legatura catre noi  |  termeni si conditii  |  confidentialitate  |  publicitate pe site  |  despre noi  |  memoreaza acest site  |
SEO by Perseus