Azi:
www.abcdinfo.ro
 prima pagina    inscrie un site    modifica un site    ajutor/faq    contact

Categorii » Familie si copii » Copii » Diverse pentru copii
 
      

Desene de colorat si planse educative
Aici gasiti planse de colorat cu personaje din povesti sau din desene animate, planse educative potrivite pentru dezvoltarea inteligentei si imaginatiei copiilor. Desenele de colorat sunt impartite pe categorii: personaje din desene animate, animale (domestice, salbatice, pasari, pesti, reptile, insecte), natura (anotimpurile, primavara, vara, toamna, iarna), sarbatori (Pasti, Halloween, Craciun). Plansele educative cuprind: invatarea alfabetului, animalelor, culorilor, formelor, matematica, engleza.
planse-desene-colorat.com
categoria: »Familie si copii»Copii»Diverse pentru copii
vizite: 9

inscris la: 06-Aug-2012raportare link nefunctional

Performante.ro - excelenta prin educatie
Programe de dezvoltare pentru copii si consiliere pentru parinti: inteligenta emotionala, comunicare eficienta, dezvoltare personala, creativitate si succes social. Autorii programelor: cadre didactice universitare de prestigiu.
www.performante.ro
categoria: »Familie si copii»Copii»Diverse pentru copii
vizite: 2

inscris la: 07-Sep-2012raportare link nefunctional

WorldofToys jucarii pentru copii
Worldoftoys este magazinul online de jucarii atat pentru copii de varste intre 2-10 ani cat si pentru bebelusi, putand alege una sau mai multe din jucariile educative necesare pentru dezvoltarea intelectuala si emotionala a micutului tau, avand un rol foarte important in dezvoltarea capacitaii de socializare, coordonarea si sincronizarea miscarilor corpului cu miscarile ochilor si obiceiuri pe care le va avea toata viata.
worldoftoys.ro
categoria: »Familie si copii»Copii»Diverse pentru copii
vizite: 0

inscris la: 03-Dec-2015raportare link nefunctional

Patuturi tarcuri copii
Articolecopii.ro este mai mult decat un magazin online, este un concept, o idee aparuta in urma propriei noastre experiente ca parinti, scopul nostru este de a oferi o selectie exclusiva de produse pentru bebelusi si copii, de calitate, inovatoare.
www.articolecopii.ro
categoria: »Familie si copii»Copii»Diverse pentru copii
vizite: 0

inscris la: 26-Jun-2014raportare link nefunctional

Saniute Copii
Saniute Copii - Alege acum dintr-o gama variata de modele saniute copii si fa-i iarna mai fericita copilului tau. Cele mai bune preturi la saniute copii
www.saniute-copii.ro
categoria: »Familie si copii»Copii»Diverse pentru copii
vizite: 0

inscris la: 07-Dec-2012raportare link nefunctional

 <  1  > 

 

|  linkuri interne  |  legatura catre noi  |  termeni si conditii  |  confidentialitate  |  publicitate pe site  |  despre noi  |  memoreaza acest site  |
SEO by Perseus